In amintirea..

In amintirea..

luni, 6 aprilie 2020

Descopera solutiile de finantare de la Omnicredit


Nenumarati antreprenori din toate domeniile sunt pusi in dificultate in contextul raspandirii coronovirusului la nivel global. Multe afaceri deja nu mai pot fi salvate, pe cand in alte cazuri sunt cautate fel si fel de solutii. Totusi, cine descopera finantarea oferita deomnicredit poate avea de castigat intrucat aici sunt propuse mai multe avantaje importante.
Pentru orice domeniu
Inainte de toate, e bine de stiut ca solutiile de finantare disponibile aici sunt dedicate tuturor afacerilor din orice domeniu pentru ca nu sunt impuse limite. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca detii un cabinet de kinetoterapie sau unul de stomatologie, un salon de infrumusetare, o sala de fitness, o florarie sau o firma de marketing, pentru ca daca ai nevoie de ajutor Omnicredit e locul ideal catre care sa te orientezi.
Despre Omnicredit
De ce Omnicredit? Pentru ca acesta reprezinta prima platforma fintech de microfinantare din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online. Produsele si serviciile financiare sunt dedicate persoanelor juridice, dar in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si cateva solutii pentru cele fizice. Astfel, toata lumea va putea avea acces la solutii eficiente, moderne, care sa fie accesate din numai cateva click-uri.
Finantarea afacerii
Utilitatea unui credit chiar nu poate fi pusa la indoiala in contextul actual in care criza generata de coronavirus a dus la falimentarea a nenumarate afaceri din toate domeniile. Prin finantarea disponibila la Omnicredit se pot plati furnizori, utilitati si salarii sau se pot achizitiona echipamente noi si utilaje prin care activitatea sa fie desfasurata in cele mai bune conditii.
Consiliere din partea unor oameni cu experienta
Cu siguranta, e mult mai usor pentru oricine sa lucreze in conditiile ideale atunci cand are acces la o echipa cu experienta. Omnicredit lucreaza de peste 15 ani in domeniul, ceea ce presupune ca de-a lungul anilor s-a implicat in nenumarate proiecte si nu exista situatii care sa fie mult prea complicate pentru a nu putea fi rezolvate. Totodata, aceasta este o ocazie ideala pentru antreprenori de a dobandi cunostinte noi si de a stapani alte notiuni care sa le fie utile atunci cand lucreaza. O usa inchisa poate duce la deschiderea alteia, iar cu ajutorul spriijinului oferit e mai usor pentru oricine sa depaseasca momentele dificile.
Evitarea birocratiei
Birocratia e cea care de-a lungul anilor a pus bete in roate dezvoltarii a nenumarate afaceri. Multi antreprenori s-au vazut a fi nevoiti sa renunte la ideile lor intrucat nu au gasit modalitatile de finantare potrivite a acestora. Astfel, Omnicredit e locul ideal in care oricine poate evita toate neplacerile precum cele cauzate de alcatuirea unor dosare stufoase, de drumurile inutile pana la institutiile bancare si de asteptatul la cozi interminabile. Online e mai simplu si mai comod ca niciodata, iar mai nou este chiar singura modalitate prin care poate fi obtinuta finantarea necesara.
Mult mai rapid
Unul dintre cele mai mari avantaje la care avem acces la Omnicredit e reprezentat de faptul ca totul se desfasoara mult mai rapid, ceea ce presupune ca se fac mari economii de timp. Orice antreprenor isi doreste sa fie cat de eficient se poate, iar cu ajutorul conditiile disponibile aici, clar totul e mult mai simplu.
Exclusiv online
Sa iti faci cont la Omnicredit nu dureaza mai mult de 30 de secunde, dupa care se alege direct solutia de finantare dorita si se incarca online documentele necesare in acest sens. In cel mult se ofera un raspuns, iar daca acesta este afirmativ, atunci in urmatoarele 8 ore suma solicitata este virata direct in cont. Cu alte cuvite, niciodata nu a fost atat de simplu si de comod si oricine descopera finantarea oferita de Omnicredit va avea de castigat.
Te poti folosi de uneltele disponibile pe site
Nu in ultimul rand, pe site e disponibil si un calculator online care se poate folosi pentru a sti de la bun inceput care sunt conditiile. Astfel, se alege suma dorita, pana la 250000 de lei, dar si perioada necesara pentru rambursarea creditului, pana la 12 luni luni. In functie de valorile alese stim care e valoarea ratei lunare, dar si suma totala de platit. Aici nu exista taxe sau comisioane ascunse, nimeni nu se trezeste cu surprize neplacute, iar totul este transparent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu