In amintirea..

In amintirea..

vineri, 26 august 2016

CălătorieMi-am împachetat visele şi dorinţele, pe care le-am aşezat într-o valiză veche, de piele, şi mi-am îndreptat paşii către uşă, privind uşor în urma mea. Ştiam că o să îmi fie dor, însă îmi doream atât de mult să cunosc şi altă parte a lumii! Aici, totul se schimbase. Oamenii nu mai erau aceiaşi, mediul în care trăiam devenise greu de suportat. Nu mă mai inspira nimic, nu mai simţeam că trăiesc.

Rânduri…

Sute de poveşti ale unor oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului. Zeci de zâmbete dăruite. Mii de momente în care am avut răbdare şi am fost curioasă să aflu ce se ascunde în spatele fiecărui cuvânt.

Oriunde mă aflam, exista măcar o persoană care voia să se elibereze de sentimente şi gânduri, povestindu-mi mie, ca unui prieten, toate întâmplările prin care trecuse.Oameni din trecut – Despre atitudine

M-a învăţat ce înseamnă să munceşti pentru ceea ce îţi doreşti cu adevărat, mi-a fost mentor în perioada liceului, mustrându-mă atunci când întârziam la ore şi când nu aveam o atitudine potrivită.

Când ne preda, era serioasă, însă, în acelaşi timp, avea un umor aparte. Ne vorbea ore în şir despre “lumea de afară”, despre călătoriile ei prin Europa, despre oamenii pe care i-a întâlnit şi poveştile lor incredibile, despre atitudine, un element important în viaţa noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu