In amintirea..

In amintirea..

luni, 16 noiembrie 2015

Cursurile de dans latino -sportul meu preferat

Traim intr-o lume a vitezei, totul se invarte in jurul timpului, iar de cele mai multe ori tehnologia este cea care are misiunea de a ne salva din multitudinea de task-uri zilnice. Vorbim adesea de relaxare, detasare de tot ceea ce semnifica munca, dar sa fim sinceri, cati dintre noi reusesc acest lucru?
Uneori pare complicat dar nu-i deloc asa! De ceva timp, pentru mine relaxarea inseamna cursuri dans adulti. Astfel, am descoperit, spre marea mea surprindere si a celor din jur, ca dansul este tipul de sport care mi se potriveste cel mai bine. Am optat pentru cursurile de dans latino. Un mix surprinzator de energie si totodata cea mai buna modalitate de a te elibera de stres.
Inca de la prima lectie am intrat in contact cu o lume in care fiecare lucru pare ca isi cunoaste foarte bine rolul. De la muzica la miscari, totul este in armonie cu trairile celor care se afla in sala de dans. Ceea ce m-a surprins cel mai mult este libertatea cu care fiecare cursant da o nota personala dansului. De fiecare data, aceiasi pasi dictati de o alta stare. Spontaneitatea si pasiunea sunt si ele aspecte importante pe care este imposibil sa nu le remarci intr-un curs de dansuri latino.
Si pentru a ajunge sa ma bucur de beneficiile acestui sport, tot tehnologia mi-a sarit in ajutor. In urma numeroaselor recomandari pentru cursuri dans Bucuresti, pasii mi-au fost indrumati catre Triumph Dance Academy. Aici am avut placerea sa-l cunosc si sa fiu initiata in tainele lectiilor de dans de catre fondatorul si antrenorul scolii de dans Triumph Dance Academy, Iulian Panait - dansator profesionist, dublu campion national, dublu vicecampion national si reprezentant al Romaniei la trei Campionate Mondiale de dans sportiv.
Printre dansurile mele preferate se numara salsa, merengue, cha cha si bachata. In fiecare saptamana astept cu nerabdare orele de dans si de cele mai multe ori  imi incarc bateriile in ciuda efortului fizic intens. Cele 2 sedinte de 60 de minute pe saptamana au devenit acum parte obligatorie din programul meu!
Ma bucur ca am descoperit cursurile de dans si va invit si pe voi sa incercati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu